Pasažieri varēs iegādāties abonementa biļeti braucieniem kādā no SIA AIPS apkalpotajiem maršrutiem

Sākot ar 2016.gada 1.oktobri, pasažieriem būs iespēja iegādāties abonementa biļeti braucieniem kādā no 29 reģionālās nozīmes maršrutiem bijušajā Bauskas rajonā, kur pasažieru pārvadājumus nodrošina SIA AIPS. Tādējādi pasažieri, kuri ar noteiktu regularitāti izmanto sabiedriskā transporta pakalpojumus, varēs izvēlēties saviem braukšanas paradumiem atbilstošu abonementa biļeti un par braucienu sabiedriskajā transportā maksāt lētāk.

Iedzīvotājiem, kuri ikdienā brauc kādā no 29 SIA AIPS apkalpotajiem maršrutiem, tiks piedāvātas pasažieru braukšanas paradumiem atbilstošas abonementa biļetes. Pasažieri, kuri brauc piecas līdz deviņas dienas mēnesī abos maršruta virzienos vai 10 līdz 19 reizes mēnesī vienā maršruta virzienā, varēs iegādāties abonementa biļeti ar atlaidi 10% apmērā. Abonementa biļete ar atlaidi 15% apmērā būs pieejama iedzīvotājiem, kuri brauc 10 līdz 17 dienas mēnesī abos maršruta virzienos vai 20 līdz 34 reizes mēnesī vienā maršruta virzienā. Savukārt pasažieriem, kuri brauc vairāk nekā 18 dienas mēnesī abos maršruta virzienos, būs iespēja iegādāties abonementa biļeti ar atlaidi 20% apmērā.

Abonementa biļetes braucieniem SIA AIPS apkalpotajos maršrutos pasažieri varēs iegādāties Bauskas autoostā, Slimnīcas ielā 11, Bauskā. Lai noskaidrotu papildu informāciju saistībā ar abonementu biļešu iegādes iespējām, pasažieriem ir iespēja zvanīt pārvadātājam pa tālruņi 63929717 vai 29252144.

 

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

 

Papildu informācijai:
Zane Plone,
VSIA Autotransporta direkcija
Komunikācijas speciāliste
Tālr.: + 371 67686485; + 371 28627003

Ieteikt šo rakstu