No 1.februāra SIA AIVA auto apkalpotajos maršrutos Bauskas novadā tiks ieviestas abonementa biļetes

Sākot ar 2016.gada 1.februāri, visos pasažieru pārvadātāja SIA AIVA auto apkalpotajos maršrutos Bauskas novadā tiks ieviestas divu veidu abonementa biļetes. Attiecīgās biļetes nodrošinās pasažieriem, kuri regulāri izmanto sabiedrisko transportu, 20% atlaidi. Pasažieri abonementa biļetes var pieteikt, rakstot pārvadātājam e-pastu, telefoniski vai iegādāties tās uzņēmuma birojā. Autotransporta direkcija sadarbībā ar pasažieru pārvadātājiem līdz maija mēnesim plāno ieviest abonementa biļetes visu pārvadātāju pieprasītākajos maršrutos. 

SIA AIVA auto pasažieru pārvadājumus nodrošina astoņos maršrutos Bauskas novadā, un turpmāk pasažieriem būs iespēja iegādāties abonementa biļetes, kuras būs derīgas, braucot kādā no attiecīgā pārvadātāja apkalpotajiem maršrutu posmiem. Iedzīvotājiem būs pieejamas divu veidu mēneša biļetes – braucieniem turp un atpakaļ darbdienās, kā arī braucieniem turp un atpakaļ visās mēneša dienās. Attiecīgās biļetes regulārajiem pasažieriem nodrošinās 20% atlaidi. 

Lai pieteiktu abonementa biļetes, pasažieriem ir iespēja rakstīt pārvadātājam uz e-pastu aiva-rundale@inbox.lv, zvanīt pa tālruni 26167983 vai iegādāties tās uzņēmuma birojā, kas atrodas Dzirnupē, Rundāles pagastā, Rundāles novadā. Apmaksu iespējams veikt, pārskaitot nepieciešamo naudas summu SIA AIVA auto bankas kontā vai maksājot skaidrā naudā uzņēmuma biroja kasē. Abonementa biļetes pasažieri varēs saņemt pie autobusa vadītāja vai uzņēmuma birojā.

Aicinām pasažierus, kuri ikdienā pārvietojas ar sabiedrisko transportu, iegādāties abonementa biļetes arī AS Nordeka, CATA un SIA VTU-Valmiera apkalpotajos maršrutos.

Plānots, ka līdz 2016.gada 1.maijam visu pasažieru pārvadātāju apkalpotajos maršrutos pakāpeniski tiks ieviestas abonementa biļetes. Šobrīd Autotransporta direkcija turpina veikt pārrunas ar pasažieru pārvadātājiem un autoostu pārstāvjiem par abonementu biļešu ieviešanas risinājumiem. Piedāvājot pasažieriem abonementa biļetes, iedzīvotāji tiks piesaistīti regulārajam sabiedriskajam transportam, tādējādi samazinot to pasažieru skaitu, kuri izmanto nelegālo pārvadātāju pakalpojumus vai privāto automašīnu.

 

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

 

Papildu informācijai:
Zane Plone,
VSIA Autotransporta direkcija
Komunikācijas speciāliste
Tālr.: + 371 67686485

Ieteikt šo rakstu