Lai cēsnieki varētu ērtāk nokļūt darbavietā, cauri Cēsu rūpniecības rajonam kursēs sabiedriskais transports

Cēsu novada pašvaldība ir izveidojusi papildu autobusa pieturvietu Cēsu alus, lai iedzīvotāji, kuri strādā uzņēmumā Cēsu alus, Roze GV, Cēsu siltumtīkli, M.E. Lat-Lux un citos Rūpniecības, Palmu un Eduarda Veidenbauma ielā atrodošajos uzņēmumos, katru darbdienas rītu varētu ērtāk tikt uz darbu un pēc darba atgriezties mājās, izmantojot sabiedrisko transportu.

Sabiedriskais transports, braucot virzienā no Vienības laukuma uz Priekuļiem, apstāsies pieturā Cēsu alus plkst.6.39, 7.41, 8.46 un 17.46. Savukārt, autobusam izbraucot no Priekuļiem Vienības laukuma virzienā, pieturā Cēsu alus tas apstāsies plkst.7.05, 8.12, 17.16 un 18.16.

Autotransporta direkcija atgādina, ka sabiedriskā transporta pasažieru skaits un reisa lietderība tiek noteikta, ņemot vērā izsniegto biļešu skaitu. Tādēļ, lai būtu iespēja iegūt konkrētus datus par reisa pieprasījumu, Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus ņemt biļeti par braucienu sabiedriskajā transportā. Savukārt pasažieru grupām, kas ir atbrīvotas no braukšanas maksas personām ar invaliditāti, bāreņiem un politiski represētajiem, ir jāņem biļetes ar nulles vērtību.

 

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

 

Papildu informācija:
Zane Plone,
VSIA Autotransporta direkcija
Komunikācijas speciāliste
Tālr.: + 371 67686485

 


Ieteikt šo rakstu