”Pasažieru vilciens” norīko īpašus vilcienus uz un no Dziesmu un deju svētku koncertiem Mežaparkā

AS “Pasažieru vilciens” Dziesmu un deju svētku nedēļā papildus norīkojusi vairākus vilcienus Mežaparka Lielajā estrādē notiekošo pasākumu apmeklētāju ērtībām. Tie paredzēti gan nokļūšanai uz koncertiem 6. un 9. jūlijā, gan mājupceļam agros 7. un 10. jūlija rītos.

6. un 9. jūlijā vilcieni atbilstoši esošajam grafikam un papildus iekļautajiem reisiem no plkst. 16.07 pēcpusdienā līdz koncertu sākumam maršrutā Rīga – Mangaļi kursēs vidēji ik pēc pusstundas.

Maršrutā Mangaļi – Rīga 7. jūlijā, naktī pēc 6. jūlija Koru lielkoncerta, būs pieci papildu reisi ar 20 minūšu intervālu starp tiem no plkst. 00.10 līdz plkst. 01.30. Savukārt 10. jūlijā, naktī pēc 9. jūlija Noslēguma koncerta, maršrutā Mangaļi – Rīga būs pieci papildu reisi no plkst. 1.00 līdz plkst. 2.10. To pasažierus Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā sagaidīs speciāli norīkoti vilcieni līdz Siguldai (atiešanas laiks plkst. 2.18), Jelgavai (atiešanas laiks plkst. 2.32), Aizkrauklei (atiešanas laiks plkst. 2.32) un Tukumam (atiešanas laiks plkst. 2.37). Plkst. 2.18 Mangaļos piestās vilciens uz Skulti, kas no Rīgas Centrālās stacijas izbrauks plkst. 2.00.

Nākamie papildu reisi ir pielāgoti Sadziedāšanās nakts noslēgumam – 10. jūlija agrā rītā paredzēti trīs reisi maršrutā Mangaļi – Rīga no plkst. 4.30 ar 20 minūšu intervālu starp tiem. To pienākšanas laiki Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā ir saskaņoti ar regulārā grafika vilcieniem virzienos uz reģioniem.

Gājiens no Mežaparka Lielās estrādes līdz Mangaļu stacijai aizņem aptuveni 25 minūtes. Aicinām pasažierus būt uzmanīgiem, gaidot vilcienu Rīgas virzienā, jo tas tiks padots pie tā saucamā salas perona jeb starp sliedēm.

Apskatīt aktuālo vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē www.pv.lv, gan mobilajā lietotnē. 

 

Par AS “Pasažieru vilciens”

2001. gada 2. novembrī dibinātā akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” ir lielākais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu Latvijas teritorijā. AS “Pasažieru vilciens” ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums. 2022. gadā uzņēmums pārvadāja 15,7 miljonus pasažieru, 98,8 % reisu izpildot precīzi pēc vilcienu kursēšanas grafika.

 

Papildu informācijai:

Sigita Zviedre

AS „Pasažieru vilciens”

Komunikācijas un mārketinga daļas vadītāja

Mob. tālr. 26377286

E-pasts: sigita.zviedre@pv.lv


Ieteikt šo rakstu